logo TehnoSat
Versiunea Romana     English Version
cart

ENERGIE SOLARA

Sistemele fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice casnice si industriale prin conversia luminii (energiei solare) in energie electrica.
buton energie solara

TEHNOLOGIE

Inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra.
buton tehnologie

ENERGIE EOLIANA

Energia eoliana este una dintre cele mai promitatoare surse de energie alternativa iar turbinele eoliene sunt cele mai eficiente generatoare electrice din lume.
buton energie eoliana

PRODUSE

Despre TehnoSat

Suntem o societate privata condusa de un colectiv de manageri si ingineri cu experienta in domenii de inalta tehnologie, capabila sa ofere solutii fiabile si durabile pentru producerea energie la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.

Tehnosat are convingerea ca detine toate atuurile care sa-i permita sa identifice, sa dezvolte si sa implementeze solutii alternative de producere a energiei electrice pe baza tehnologiilor de ultima generatie ce asigura obtinerea unor randamente ridicate. Sistemele si solutiile furnizate de Tehnosat incorporeaza echipamente produse de furnizori de renume international avind o durata lunga de viata si costuri reduse de operare si intretinere.

Compania noastra ofera clientilor sai, corporatii sau consumatori casnici, produse si servicii de inalta calitate si fiabilitate la preturi competitive.

Incepand cu anul 2009 managemenul societii a decis ca sa fie elaborat si implementat sistemul integrat de management al calitatii si mediului avand drept referinta standaredele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. Ca o dovada a profesionalismului nostru, in Martie 2010, acest sistem a fost evaluat de catre organismul de certificare Lloyd's Register Quality Assurance si certificat ISO 9001 si ISO 14001 pentru "Proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor de telecomunicatii si a celor de producere a energiei regenerabile; consultanta pentru aceste activitati".

Compania Tehnosat mentine si opereaza incepind din Ianuarie 2011 site-ul www.tehno-shop.ro pentru prezentarea produselor si comercializarea lor la preturi cit mai competitive permitind utilizatorilor sa consulte specificatiile tehnice si sa lanseze comenzi electronice. Tehno-Shop este primul magazin electronic specializat in comercializarea produselor destinate productiei de energie din surse regenerabile din Romania ce isi propune sa va ofere produse de inalta calitate la preturi accesibile.

Tehnosat isi desfasoara activitatea in stricta conformitate cu cerintele prind asigurarea calitatii si protectiei mediului. Politica in domeniul protectiei mediului poate fi consultata aici.

Tehnosat ofera solutii inteligente pentru lumea de maine contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon si implicit a efectelor incalzirii globale, precum si la economii importante in bugetul dumneavoastra. Tehnosat SRL este partnerul ideal pentru proiectul tau de energie alternativa. Livram produse de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.


Certificari TehnoSat

Certificat de Aprobare
pentru urmatoarele standarde referitoare la Sistemul pentru Managementul Calitatii:
  • ISO 9001:2008;
  • EN ISO 9001:2008;
  • BS EN ISO 9001:2008;
  • SR EN ISO 9001:2008
aplicabil domeniului de activitate : Proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor de telecomunicatii si a celor de producere a energiei regenerabile; consultanta pentru aceste activitati.


Certificat de Aprobare
pentru urmatoarele standarde referitoare la Sistemul pentru Managementul Calitatii:
  • ISO 14001:2004;
  • SR EN ISO 14001:2005
aplicabil domeniului de activitate : Activitati asociate si care includ proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor de telecomunicatii si a celor de producere a energiei regenerabile; consultanta pentru aceste activitati.logo syms.ro
TEHNOSAT SRL © 2008-2023     +4 021.316.69.53 / +4 0764.505.959
Solutii fiabile si durabile pentru producerea energie la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.