logo TehnoSat
Versiunea Romana     English Version
cart

ENERGIE SOLARA

Sistemele fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice casnice si industriale prin conversia luminii (energiei solare) in energie electrica.
buton energie solara

TEHNOLOGIE

Inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra.
buton tehnologie

ENERGIE EOLIANA

Energia eoliana este una dintre cele mai promitatoare surse de energie alternativa iar turbinele eoliene sunt cele mai eficiente generatoare electrice din lume.
buton energie eoliana

PRODUSE

Serviciile Noastre

Incepind din faza de consultanta, inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra permitindu-va sa alegeti in cunostinta de cauza solutiile cele mai bune. Tehnosat ofera servicii complete de garantie si post garantie pentru echipamentele si sistemele livrate dispunind de personal specializat in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de producere a energiei electrice din surse regenarabile.

Tehnosat asigura clientilor suport tehnic gratuit in perioada de garantie in toate problemele ce privesc calitatea produselor si serviciilor furnizate prin intermediului departamentului tehnic format dintr-o echipa de ingineri profesionisti cu experienta in domeniu. Serviciile Tehnosat vin in intimpinarea cerintelor si necesitatilor clientilor de a avea un partener viabil care sa le asigure suportul tehnic profesionist si coerent pentru rezolvarea problemelor curente cu care se confrunta si consultanta de specialitate in implementarea unor solutii si tehnologii noi.

Pentru toata gama de produse si servicii oferite se aplica procedurile de sistem si operationale relevante din manualul integrat al calitatii si mediului, sau se elaboreaza un plan al calitatii daca este solicitat prin contract. Imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor este o preocupare permanata a TEHNOSAT S.R.L. si fiecare angajat aplica setul de proceduri elaborate in conformitate cu standardele ISO 9001 si ISO 14001 care permit rezolvarea rapida a neconformitatilor si ridicarea deranjamentelor.

Departamentul tehnic isi desfasoara activitatile de suport astfel incat sa combine fericit rezolvarea unei probleme, concomitent cu optimizarea permanenta a resurselor si mijloacelor aflate la dispozitie. Serviciul de asistenta tehnica este realizat on-line si on-site (interventie la client) in functie de clauzele si obligatiile contractuale.


logo syms.ro
TEHNOSAT SRL © 2008-2023     +4 021.316.69.53 / +4 0764.505.959
Solutii fiabile si durabile pentru producerea energie la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.