logo TehnoSat
Versiunea Romana     English Version
cart

ENERGIE SOLARA

Sistemele fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice casnice si industriale prin conversia luminii (energiei solare) in energie electrica.
buton energie solara

TEHNOLOGIE

Inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra.
buton tehnologie

ENERGIE EOLIANA

Energia eoliana este una dintre cele mai promitatoare surse de energie alternativa iar turbinele eoliene sunt cele mai eficiente generatoare electrice din lume.
buton energie eoliana

PRODUSE

Energie Eoliana

De-a lungul istoriei oamenii au creat diverse dispozitive si masini pentru a capta energia eoliena si a o utiliza in diverse domenii: agricultura, productie, transport, cele mai raspindite fiind morile de vint. Morile de vint au fost folosite pentru a capta energia vintului si a o transforma in energie mecanica utilizata direct de utilaje pentru pomparea apei, taierea cherestelei, macinarea grinelor, polizarea metalelor, taierea rocilor, etc. La sfirsitul secolului al nouasprezecelea morile de vint au inceput sa fie utilizate pentru producerea de energie electrica si au fost numite turbine eoliene sau generatoare eoliene.

Deoarece rezervele de combustibili conventionali continua sa scada si schimbarile climatice reprezinta o amenintare tot mai mare, oamenii de stiinta din intreaga lume sunt in cautare de metode cit mai eficiente de generare a energiei electrice. Energia eoliana este una dintre cele mai promitatoare surse de energie alternativa iar turbinele eoliene sunt cele mai eficiente generatoare electrice din lume.

Tehnosat este dealer autorizat Aeolos Wind Energy Ltd., producator de renume mondial al turbinelor eoliene de capacitate mica si medie. Aeolos este o companie infiintata in Danemarca in 1986, avind mai mult 20 ani de experienta in domeniu si detinind 12 brevete pentru generatoare, pale, sisteme de control si invertoare eoliane.

Gama de produse Aeolos include turbine eoliene cu axa orizontala cu puteri de la 500W la 50kW si turbine eoliene cu axa verticala cu puteri de la 300W la 10kW, fiind utilizate pe scara larga pentru alimentarea locuintelor, fermelor, satelor, scolilor si in fermele eoliene de capacitate mica. Generatoarele eoliene Aeolos sunt instalate in SUA, Canada, Marea Britanie, Italia, Spania, Danemarca, Germania, Franta, Olanda, Australia, Argentina, Rusia, Brazilia, Africa de Sud, Mozambic si alte 60 de tari si regiuni unde isi dovedesc eficienta si fiabilitatea.


logo syms.ro
TEHNOSAT SRL © 2008-2023     +4 021.316.69.53 / +4 0764.505.959
Solutii fiabile si durabile pentru producerea energie la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.