logo TehnoSat
Versiunea Romana     English Version
cart

ENERGIE SOLARA

Sistemele fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice casnice si industriale prin conversia luminii (energiei solare) in energie electrica.
buton energie solara

TEHNOLOGIE

Inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra.
buton tehnologie

ENERGIE EOLIANA

Energia eoliana este una dintre cele mai promitatoare surse de energie alternativa iar turbinele eoliene sunt cele mai eficiente generatoare electrice din lume.
buton energie eoliana

PRODUSE

Produsele Noastre

Tehnosat S.R.L. furnizeaza echipamente si sisteme de producere a energiei electrice din surse regenerabile, atit pentru cunsumatorii casnici cit si pentru consumatorii industriali, propunind solutii fiabile bazate pe tehnologii ecologice de utilizare a surselor alternative de energie.

Conservarea mediului si promovarea tehnologiilor ecologice reprezinta preocuparea noastra permanenta. Intr-o lume in care pretul energiei creste de la an la an iar efectele incalzirii globale se manifesta pretutindeni, solutiile propuse de Tehnosat reduc consumul de resurse energetice traditionale (petrol, gaz, carbune, lemn, etc) si asigura necesarul de energie din surse regenerabile, contribuind direct la efortul general de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera.

Este timpul ca fiecare dintre noi sa analizam obiectiv nevoile imediate, sa evaluam optiunile de a le satisface si sa investim pentru viitorul nostru si al generatiilor viitoare. Majoritatea dintre noi am cheltuit zeci de mii de euro pentru achizitia unor automobile care functioneaza pe baza de combustibili fosili, au costuri de operare de citeva mii de euro pe an si o durata de viata limitata la cel mult 10 ani, dar consideram ineficienta investitia in sisteme solare si fotovoltaice, pompe de caldura, turbine eoliene, etc.

Daca ati accesat din eroare site-ul nostru speram ca v-am trezit interesul pentru energiile regenerabile si va rugam sa accesati sectiunea de produse unde veti gasi informatii despre oferta noastra de echipamente si sisteme. In cazul in care doriti informatii suplimentare sau produsul pe care-l cautati nu este prezentat pe site va stam la dispozitie cu o echipa de ingineri care va vor prezenta solutiile cele mai potrivite din punct de vedere pret/performanta pentru aplicatia dumneavostra. Satisfacerea intereselor si cerintelor domneavoastra este punctul central al strategiei noastre si nu vom face niciodata rabat de la calitate si profesionalism.

Tehnosat are relatii comerciale directe cu furnizori de renume din domeniul energiilor regenerabile si ofera o gama larga si completa de echipamente din care mentionam: panouri si sisteme fotovoltaice, incarcatoare solare, invertoare de baterii si de retea, generatoare eoliene, surse de alimentare in curent continuu si alternativ, surse neintreruptibile de putere (UPS), intreruptoare de joasa, medie si inalta tensiune, echipamente de comanda si automatizare, sisteme de iluminat, etc.

Pentru informatii suplimentare sau oferte de preturi va rugam sa ne contactati.


logo syms.ro
TEHNOSAT SRL © 2008-2023     +4 021.316.69.53 / +4 0764.505.959
Solutii fiabile si durabile pentru producerea energie la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.